انواع شکلات های کاکائویی
بهترین برندهای شکلات در جهان
شکلات یکی از خوشمزه ترین اختراعات بشری است که مرزها را درنوردیده و همه فارغ از جنسیت و سن و سال و نژاد آن را دوست دارند. امروزه برندهای شکلات سازی فراوانی در سرتاسر دنیا وجود دارند که هرکدام سعی می کند بهترین و خاص ترین طعم شکلات را به دنیا معرفی کند. کشورهای فرانسه، بلژیک و سوئیس شاید بیش از همه در این زمینه پیشگام بوده اند و بسیاری از بهترین برندهای شکلات در جهان در این کشورها قرار دارند. اما اگر بخواهیم ۹ مورد از بهترین برندهای شکلات در جهان را به شما معرفی کنیم به نظرتان چه شکلات هایی در این لیست قرار می گیرند؟ با الی گشت همراه باشید تا با برخی از بهترین شکلات های دنیا آشنا شویم.
به طور کلی سه نوع اصلی از شکلات وجود دارد؛ شکلات سفید، شکلات شیری و شکلات تلخ. هرکدام از این شکلاتها عطر و طعم و البته رنگ خاص خودش را دارد، اما شما چقدر با انواع شکلات آشنا هستید؟ اصلا میدانید شکلات چطور تهیه میشود، چه چیزی شکلات نیمه شیرین را از شکلاتهای تلخ و شیرین متمایز میکند؟ یا اینکه چرا شکلات سفید نرمتر از شکلات شیری است؟ همهی اینها به چگونگی تهیهی شکلات و مواد اولیهی آن بستگی دارد. در ادامهی این مطلب تصمیم داریم به معرفی انواع شکلات بپردازیم و در مورد تفاوت طعم، ترکیبات و خصوصیات هر کدام از آنها توضیحاتی بدهیم. همچنین میتوانید سری به صفحه محصول شکلات در فروشگاه حاجی بادومی بزنید و از ویترین جذاب ما برای خود یک خرید شیرین رقم بزنید.
شکلات تلخ
شکلات تلخ، با رنگ قهوهای تیره و عطر بینظیر خود، دومین شکلات محبوب در دنیا است. شکلات تلخ به نام شکلات سیاه هم شناخته میشود. این شکلات از شکلاتهای شیری بسیار کمشیرینتر است. از آنجایی که این نوع شکلات دارای خواص فراوان و بینظیری است، محبوبیت آن در میان مصرفکنندگان بسیار زیاد شده است. شکلات تلخ از نظر ترکیب و مواد تشکیلدهنده نسبتا ساده است و از ترکیب مایع شکلات و شکر تهیه میشود. گاهی اوقات مقدار کمی وانیل و لیستین سویا نیز به شکلات تلخ اضافه میشود. انواع شکلات تلخ با کیفیت و مرغوب فاقد شیر و لبنیات هستند و بنابراین میتوانند گزینهای عالی برای وگانها باشند. نداشتن شیر و همینطور میزان شکر کمتر باعث میشود بافت شکلات تلخ کمی محکمتر از شکلات شیری و یا شکلات سفید باشد.
شکلات شیری
شکلات شیری یکی از آن طعمهای کلاسیک است که اکثر افراد با آن آشنا هستند. این شکلات با رنگ قهوهای کمرنگ، بافت خامهای و طعم شیرینش، یکی از پراستفادهترین و محبوبترین انواع شکلات شناخته میشود. این شکلات از ترکیب مایع شکلات (پودر کاکائو و کرهی کاکائو)، شکر و شیر تشکیل میشود. بعضی اوقات از مواد روانکننده (امولسیونکننده) مانند لیستین سویا برای افزایش نرمی شکلات استفاده میشود.
با شکستن یک تکه شکلات شیری میتوانید پخش شدن عطر آن در فضا را حس کنید و از عطر کارامل، وانیل، شکلات و شیر آن لذت ببرید. طعم این شکلات بسیار دوستداشتنی است و میتوان آن را شیرین و شکلاتی توصیف کرد. شکلات شیری نسبت به شکلات تلخ دارای بافتی نرمتر و طعم شیرینتر است. اگر این شکلات را به خوبی نگهداری و ذخیره کنید تا حدود 16 ماه سالم خواهد ماند و قابل استفاده است. از شکلات شیری میتوانید برای هدیه دادن و یا اضافه کردن یک طعم ملایم شکلاتی به دسرها استفاده کنید.
شکلات تلخ باراکا
شکلات تلخ باراکا از آن دسته از محصولات است که استفاده از آن دارای خواص زیادی میباشد.
باراکا، یکی از تولید کنندگان شکلات های تلخ در ایران است.
مصرف به اندازه شکلات های تلخ،با توجه به ترکیباتی که دارد، به کاهش کلسترول خون کمک بسیاری می نماید و این در حالی است که به همان نسبت به افزایش کلسترول مثبت خون کمک نموده تا نهایت شاهد آن باشیم که امکان حفظ سلامتی قلب و جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی وجود دارد.
همچنین برای کاهش فشار خون هم مفید است.
اگر افراد شکلات تلخ را در رژیم های غذایی خود قرار دهند میتوانند به خوبی از خواص و فواید آن بهره مند شوند.
برای پیشگیری از چاقی نیز مصرف شکلات های تلخ، توصیه بسیار شده است چرا که عاملی برای جلوگیری از میل به غذا میشود.
این نوع شکلات طعمی تلخ دارد و مصرف آن برای افراد مبتلا به بی خوابی، ریفلاکس و ترشی معده و افرادی که دچار مشکل سنگ کلیه هستند مناسب نیست.