مجله اینترنتی ناب ترین ها

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ

شنبه, ۲۷ آذر ۱۴۰۰، ۰۲:۴۲ ب.ظ

 

مواد لازم:

 

سیر ۱ حبه
شیر ۱ فنجان
قارچ ۲۰۰ گرم
پاستا ۳۰۰ گرم
آب مرغ ۲ لیوان
سینه مرغ ۱ عدد
پنیر پارمزان ¼ فنجان
جعفری به اندازه کافی
روغن مایع به اندازه کافی
آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

 

مراحل تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ
بعد از اینکه مواد اولیه لازم را برای آشپزی خود آماده کردید، حالا نوبت به طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ می‌رسد. سعی کنید این مراحل را با دقت و حوصله انجام دهید تا غذایی باکیفیت و خوشمزه تهیه کنید. مراحل تهیه کردن غذای مورد نظر شما، عبارتند از:

آماده کردن فیله مرغ
اولین کاری که باید برای آماده کردن فیله مرغ انجام دهید، این است که آن را به خوبی و کاملاً تمیز شسته و هرگونه چربی اضافه را از آن بگیرید.
سپس فیله مرغ را به کمک یک چاقوی تیز، برش زده و به شکل نواری، تکه تکه کنید. برای اینکه به خوبی مرغ مزه‌دار شود، این خرد کردن به کمک شما خواهد آمد.
برای مزه‌دار کردن فیله جهت آماده کردن پاستا با سس آلفردو با مرغ، آن را داخل یک ظرف بزرگ و مناسب ریخته، بعد روغن زیتون، فلفل و نمک را به آن اضافه کنید. مقدار فلفل سیاه و نمک، به سلیقه و طبع خودتان بستگی دارد. ولی بهتر است که از نمک کمتر استفاده کنید. فیله‌ها را به خوبی ماساژ دهید تا ادویه و روغن، به خورد آنها بروند. بعد از چند دقیقه ماساژ دادن، آنها را درون یخچال قرار دهید

 

مرحله اول : 

برای تهیه پاستا آلفردو ابتدا سینه مرغ را شسته و فیله کنید و با کمک یک چاقو فیله مرغ را به صورت نواری نازک برش دهید.شما می توانید فیله را برش ندهید و درسته مزه دار کنید. نکته حائز اهمیت این است که شما می توانید مرغ را به صورت مکعبی برش بزنید و با پاستا ترکیب کنید.

 

مرحله دوم : 

تکه های مرغ را در ظرف گودی بریزید و به همراه روغن زیتون ، فلفل سیاه و نمک مزه دار کنید.

 

مرحله سوم : 

مرغ ها را ماساژ دهید تا کاملا ادویه و روغن زیتون به خورد تکه های مرغ برود. مرغ مزه دار شده را سلفون بکشید و حدود 1 ساعت درون یخچال قرار دهید تا استراحت کند و کمی نرم شود.سعی کنید برش های مرغ بسیار درشت نباشد.

 

آماده کردن قارچ‌ها
برای تمیز کردن قارچ‌ها، می‌توانید آنها را شسته یا اینکه با یک دستمال خیس و تمیز، آنها را پاک کنید. بعد از مرحله تمیز کردن، پوست رویی را گرفته و با چاقو، به صورت ورقه‌ای خرد کنید.
برای اینکه هنگام تفت دادن قارچ‌ها، آب نیاندازند، شعله را زیاد کرده و به آنها کره اضافه کنید. سپس تفت دادن را ادامه دهید تا به خوبی پخته شوند.
در یک ظرف دیگر هم، همزمان با تفت دادن قارچ‌ها، فیله‌ها را در روغن تفت دهید و سعی کنید روی آنها طلایی شود، چرا که ظاهر خوشایندی به خود می‌گیرند.

 

آماده کردن پاستا
برای مرحله بعدی تهیه پاستا، باید یک ظرف مناسب انتخاب کرده و داخل آن را از آب پر کنید. سپس نمک، فلفل سیاه و روغن را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا به جوش آید.
وقتی آب جوشید، پاستا را درون ظرف بریزید. تا وقتی که نرم شده و باب میل خودتان است، صبر کنید تا پخته شوند. وقتی به حدی نرم شدند که خودتان می‌خواهید، آنها را آبکش کرده و بعد به سس اضافه کنید.

 

مراحل تهیه سس آلفردو
بعد از انجام دادن این مراحل، نوبت به آماده کردن سس آلفردو می‌رسد. برای درست کردن آن، مراحل زیر را به ترتیب و با دقت طی کنید:

دو حبه سیر که از قبل آماده کرده بودید را رنده کرده و آنها را در یک ظرف به همراه ¼ از کره از قبل تهیه شده، تفت دهید. بعد از آن باید خامه را به سیر رنده شده اضافه کنید و همزمان با هم تفت دهید.
شیر را به خامه درون ظرف اضافه کرده و به کمک یک همزن دستی، آن را هم بزنید تا کاملاً با خامه ترکیب شده و یکدست شود. وقتی خوب با هم مخلوط شدند، پنیر پارمزان را هم به مخلوط خود اضافه کنید.
در آخر هم باید کمی فلفل و نمک برای طعمدار شدن، به سس خود اضافه کنید. اگر به طعم جعفری علاقه دارید، می‌توانید آنها را به کمک چاقو ریز کرده و به ترکیب اضافه کنید. این بخش اختیاری است و اگر دوست نداشته باشید، می‌توانید جعفری را از سس حذف کنید.
فیله‌های مرغ و قارچ‌های از قبل تفت داده شده را، به سس آلفردو اضافه کنید. بعد از آن هم پاستای از قبل آبپز شده را به مخلوط خود اضافه کنید. این مواد را با خوبی با سس مخلوط کنید تا کاملاً به خورد یکدیگر بروند. اگر حس کردید که غذای شما کمی سفت است، از آبی که در آن پاستا را جوشانده بودید، استفاده کنید. در این مرحله، فرآیند پخت پاستا با سس آلفردو و مرغ شما به پایان می‌رسد.

 

مرحله آخر تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ
وقتی همه مراحل را به خوبی انجام دادید، وقتی غذا به غلظت دلخواهتان رسید، شعله را خاموش کرده و پاستا را درون ظرف مورد نظر برای سرو بریزید. جعفری و گوجه گیلاسی، گزینه‌های مناسب و البته خوشمزه، برای تزئین آن هستند. همچنین استفاده از پودر آویشن هم برای خوشمزه شدن غذا، به شما توصیه می‌شود.

 

تهیه کردن پاستا با سس آلفردو و مرغ، همانطور که دیدید ساده و راحت است. به مواد اولیه خیلی خاصی نیاز ندارد و تهیه کردن آن کمتر از ۲ ساعت از شما وقت خواهد گرفت. طعم خوب آن، باعث شده تا طرفداران زیادی پیدا کند و طرز تهیه آن هم مورد بررسی قرار بگیرد.

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۹/۲۷
مجله ناب ترین ها

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی